Ogólnopolska Konferencja Kół Naukowych „Komunikacja wczoraj i dziś”

Studenckie Koła Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Tarnowie serdecznie zapraszają społeczność akademicką i wszystkich zainteresowanych na Ogólnopolską Konferencję Kół Naukowych „Komunikacja wczoraj i dziś”, na której studenci z całej Polski zaprezentują wyniki swoich badań naukowych dotyczących szeroko pojętej komunikacji. Konferencja rozpocznie się 17 maja o godz. 8.50 w auli głównej PWSZ w Tarnowie (budynek C).

Rejestracja uczestników czynnych i biernych będzie odbywać się od godz. 8.00 do 12.00 w budynku C na parterze.

Szczegółowy Program Konferencji.

Postery naukowe w formacie B1 należy dostarczyć podczas rejestracji. W trakcie sesji posterowej autorzy plakatów proszeni są o gotowość do udzielania odpowiedzi na ewentualne pytania zwiedzających.

Prezentacje należy dostarczyć obsłudze na przerwie poprzedzającej panel, w którym znajduje się wystąpienie. Dla pewności prosimy przynieść materiały na przenośnej pamięci oraz zalecamy umieścić je na poczcie elektronicznej (by w razie konieczności móc je pobrać).

Wskazówki dotyczące przygotowania artykułów do publikacji będą znajdować się w pakietach dla uczestników.

Dla uczestników czynnych i biernych przygotowaliśmy napoje i poczęstunek (dostępne podczas przerw kawowych), natomiast dla czynnych obiad w przerwie obiadowej.

Serdecznie zapraszamy prelegentów na wycieczkę po Tarnowie, która rozpocznie się po konferencji o godz. 17.20. Zbiórka na parterze w budynku C.

Doba hotelowa w Domu Studenta rozpoczyna się o godz. 14.00, dlatego prosimy osoby, które wyraziły chęć noclegu, o meldowanie się od tej godziny do północy. Dom studenta znajduje się na ul. Słowackiego 7.

Adres PWSZ w Tarnowie

Ul Mickiewicza 8, 33-100 Tarnów

Linie autobusowe MPK Tarnów kursujące z przystanku Krakowska 02 – Planty (w pobliżu dworca) do Solidarności 02 – Seminarium ( w pobliżu Uczelni) to: 6, 14,33, 41, 210, 222, 224, 229.

Kontakt: konferencjatarnow2017@gmail.com

  • Udostępnij:
  • Facebook, dodaj do
  • Share on Google+
  • Twitter, dodaj do